Ohjaus: David Lynch

Käsikirjoitus: Harley Peyton

Jakson alussa Cooper saa tietää Albertilta että hänen entinen partnerinsa Windom Earle on kadonnut. Windom Earle tulee olemaan myöhemmin sarjassa suuressa roolissa mikä tarkoittaa myös hieman sarjan hiipumista siinä vaiheessa.

Mutta vielä ainakin toistaiseksi sarja jatkaa viiden tähden linjaansa ja Coma on taas yksi Lynchin (Lynch ohjasi myös tämän jakson) taidonnäyte. Jakso sisältää loistavan kohtauksen missä Donna menee jakamaan "Meals on Wheels" ateriaa oudon mummon ja hänen lapsenlapsensa luo. Mummo ja varsinkin hänen lapsenlapsena ovat lievästi sanottuna outoja ja tunnelma on uhkaava ja erittäinen häiriintynyt. Kohtaus on siis puhdasta Lynchia aina kuumottavine äänimaailmoineen saakka ja kohtauksesta tuleekin mieleen hyvin paljon Lynchin mestariteoksen Mulholland Driven tunnelma.

Audrey jatkaa tiedustelujaan One-Eyed Jacksissa mutta menee hieman liian pitkälle ja joutuu vaikeuksiin. Jaksossa on myös hieno (jälleen kerran hyvin "lynchmainen") musiikkikohtaus Jamesin, Donnan ja Maddyn kesken ja pientä kolmiodraamaa on myös ilmassa. Maddy näkee myös kuumottavan näyn mikä on jakson kohokohtia.

Eli jälleen kerran myös episodi 9: Coma on täyttä tavaraa alusta loppuun ja pitää sarjan tason toistaiseksi huipussaan.