Ohjaus: David Lynch

Käsikirjoitus: Mark Frost

Edellisen jakson pienoisesta tyhjäkäynnistä palataan taas täyteen asiaan ja vielä kun itse Lynch on taas ohjaajanpallilla niin lopputulos on taas vahvinta Twin Peaksia.

Ben Horne tuodaan kuulusteltavaksi kesken tärkeiden liikeneuvottelujen ja Leland Palmer jatkaa outoa käytöstään. Nadine on pahemman kerran ulalla mikä takaa komedialliset piirteet jälleen kerran.

Lonenly Souls sisältää taas yhden Twin Peaksin ikimuistettavimmista hetkistä jakson loppupuolella. Log Lady johtaa Cooperin ja sheriffin Roadhouseen missä kuullaan jälleen hienoa unenomaista musiikkia ja tunnelma tuo jälleen mieleen vahvasti Mulholland Drive elokuvan. Cooper näkee jälleen jättiläisen joka tällä kertaa ilmestyy lavalle ja sanoo legendaariset sanat "it is happening again". Samaan aikaan Palmerien talossa tapahtuu pelottavia asioita ja Maddy Ferguson kokee kohtalonsa. Tämä tarkoittaa myös sitä että Laura Palmerin tappaja tuodaan vihdoinkin katsojalle ilmi.

Tapahtumat Palmerien talossa ja hieno unimainen jakso Roadhousessa ovat yksi päällimmäisiä muistikuvia Twin Peaksin maagisesta tunnelmasta. Ne ovat puhdasta Lynchia ja kiteyttävät aika hienosti Twin Peaksin ainutlaatuisuuden sekä myös David Lynchin ohjaajana ja tunnelman luojana.