Ohjaus: Lesli Linka Glatter

Käsikirjoitus: Robert Engels

Episodi 10 esittelee taas muutaman uuden henkilöhahmon. Donna tapaa Harold Smithin jonka luona Laura kävi Meals On Wheels kierroksilla ja selviää että ilmeisesti Laura ja Harold olivat hyvinkin läheisiä. Harold Smithillä on myös jotain mikä liittyy Lauraan ja hänen murhatutkimuksiin.

Myös Jacques Renaultin veli Jean Renault ilmaantuu kuvioihin ja hänellä on pahat mielessä Audreyn ja Ben Hornin kustannuksella. Kolmas uusi hahmo on Dick Tremayne jonka kanssa Lucy käy lounaalla ja heillä on ollut jo vähän aikaa hieman säpinää, Andyn harmiksi tietenkin.

Nadin herää koomasta hieman öh... yössä ja sarja saa yhä koomisempia piirteitä myöhemmin Nadinin sekoiluista.

Episodi 10 on aiempiin jaksoihin verrattuna hieman pettymys ja vaikka ihan hyvä jakso onkin, tuntuu se hieman väkinäiseltä ja hätäiseltä. Ensimmäistä kertaa uusista hahmoista Dick Tremayne onnistuu tuntumaan hieman turhalta hahmolta ja onkin ärsyttävyydessään raivostuttavaa seurattavaa. Myös Dr. Jacobin hypnoosi ja sitä kautta selviävä Jacques Renaultin murhaaja tuntuu jotenkin hätäiseltä ratkaisulta.

Jossain vaiheessahan yleisö ja tuotantoyhtiö alkoivat painostamaan että murhaaja pitää saada selville vaikka Lynchin suunnitelma oli että murhaajaa ei ikinä paljasteta. Tämä saattaa myös vaikuttaa esim. tämän jakson epätasaisuuteen.