Ohjaus: David Lynch

Käsikirjoitus: Mark Frost & David Lynch

Twin Peaksin tuotantokausi 2 käynnistyy tuplapituisella Lynchin ohjaamalla jaksolla joka on tavallaan pilottijakso toiseen tuotantokauteen. Kun Frost ja Lynch vastaavat jakson käsikirjoituksesta ja Lynch ohjauksesta, ei tule yllätyksenä että May The Gian Be With You on yksi koko sarjan parhaista jaksoista. Jälleen kerran Lynchin ohjaamana tunnelma on erittäin häiriintynyt ja tässä jaksossa huumoriakin on paljon, ja se on toimivaa. Saadaan mm. seurata Andyn toilailuja ja Albert Rosenfieldkin palaa Twin Peaksiin tutkimaan Cooperin ampumista.

Lynchin ohjaamissa jaksoissa useat henkilöhahmot käyttäytyvät hieman eri tavalla kuin muuten sarjassa. Selkeästi Lynchillä on visio hahmoista ja heidän käytöksensä on paljon oudompaa kuin yleensä sarjassa. Tämä ehkä myös lisää ennestään sarjan outoutta mutta välillä tuntuu ja toivoisi että Lynch olisi ohjannut jokaisen jakson koska ne ovat selkeästi sarjan parhaita jaksoja.

Kuten jo jakson nimikin kertoo, Agent Cooper saa tässä jaksossa ensimmäistä kertaa vieraakseen jättiläisen joka antaa Cooperille neuvoja murhatutkimukseen. Leland Palmerin hiukset muuttuvat tässä jaksossa valkoiseksi ja muutenkin Lelandin käytös herättää kummastusta ja tuokin jaksoon omalla tavallaan hyvin häiriintyneen tunnelman.

Jakson loppu sisältää tähän asti karmaisivimmat kauhukuvat missä näytetään vilauksia murhasta. Lynchille tyypillisesti loppu saa kylmät väreet pintaan ja jättää jälleen kerran katsojan janoamaan takaisin Twin Peaksin maailmaan.