Ohjaus: Todd Holland

Käsikirjoitus: Jerry Stahl and Mark Frost & Harley Peyton & Robert Engels

Vaikka Laura´s Secret Diary sisältää paljon tapahtumia, on se kuitenkin hieman parannusta edellisen jakson epätasaisuuteen. Donna päättää hankkia itselleen Harold Smithillä olevan Lauran omaisuuden ja pyytää Maddya apuun. Maddylla ja Jamesilla näyttää olevan jotain meneillään mikä sotkee Donna, Jamesin ja Maddyn suhteita. Jean Renault kiristää Ben Hornea Audreylla ja sotkee siihen mukaan myös Agent Cooperin ja sen kautta Sheriff Trumanin.

Josie palaa matkoilta ja sheriffi Truman epäilee Josieta Catherinen kuolemasta, vain hetken. Selviää myös että Josiella ei todellakaan ole puhtaita jauhoja pussissa ja hän saakin vieraakseen oudon japanilaismiehen joka on nähty jo parissa edellisessä jaksossa vilaukselta.

Twin Peaksiin on saapumassa myös kuuluisa ruokakriitikko ja hänestä tietysti säpistään kaupungilla. Great Northeniin myös kirjoittautuu sisään outo japanilaismies.

Kuten huomaa, sarja alkaa vain edetä yhä kauemmas Laura Palmerista vaikka tutkimukset edelleen ovatkin käynnissä. Voin kuvitella että niille jotka ovat kuvitelleet ja toivoneet seuraavansa murhatutkimuksia, voi tuntua aika raivostuttavalta Twin Peaksin monimutkaiset tapahtumat ja henkilöhahmot. Vaikka ihan samaan kliimaksiin ei päästä sarjan parhaimpien jaksojen kanssa, Twin Peaks säilyttää vielä erinomaisesti mielenkiintonsa myös hieman heikomman episodi 10 jälkeen.