Ohjaus: Caleb Deschanel

Käsikirjoitus: Scott Frost

Vahvoissa tunnelmissa jatketaan edelleen. Twin Peaksissa eletään nyt ratkaisevia hetkiä. Ben Horne on pidätettynä epäiltynä Laura Palmerin murhasta ja hänen veljensä Jerry yrittää toimia asianajajana mutta tajuaa pian itsekin että Be tarvitsee pian pätevämpää apua. Jakso sisältää myös ensimmäisen todellisen WTF?? kohtauksen kun Ben ja Jerry alkavat yhtäkkiä muistelemaan lapsuuttaan Benin sellissä. Kohtaus hyppää jotenkin yllättäen olemalla täysin odottamaton jopa Twin Peaksin standardeilla. Kohtaus tuntuukin hieman turhalta täytteeltä ja ennakoi ehkä myös hieman sarjan paikalleen jämähtämistä mitä ei onneksi vielä ole muuten näköpiirissä. Catherinella on myös suunnitelmia Benin varalle.

Truman uskoo että Ben on murhaaja mutta Cooper on eri mieltä. Oikea murhaaja kuskaa Maddyn ruumista autollaan ja on vähällä paljastua. Jakso sisältää pari poikkeuksellisen hienoa kohtausta missä Ray Wise pääsee todella näyttämään näyttelijänlahjansa, vaikka hän on kyllä sen jo useaan otteeseen tehnyt jakson aikana.

Norman äiti tulee käymään ja on mennyt uusiin naimisiin. Uusi aviomies sattuu olemaan Hankin vanha linnakaveri ja näiden juonitteluja saadaankin seurata sarjassa myöhemmin.